Makkumerskutsje

Wij informeren u over boten in het algemeen

Een boot is een ambacht dat drijft op water. Het is een vervoermiddel dat de beweging van zware vergemakkelijkt. We zullen hier bespreken de verschillende soorten boten.

De verschillende soorten boten

Hier zijn een aantal boten ingedeeld op basis van het gebruik ervan. De veerboot is een grote boot, een nauwkeuriger boot die auto's en passagiers kunnen vervoeren. Het vliegtuig drager een oorlogsschip een platform in een lange vlakke baan ontworpen voor het landen en opstijgen gevechtsvliegtuigen. De trawler is een vissersboot, de naam komt van "trawl", de naam die aan het visnet hij gebruikt. De boot is een platbodem die kunnen navigeren door rivieren en kanalen, maar niet op zee. Het vervoert goederen en soms ook mensen als het gaat om toeristische clubs. De catamaran is een pleziervaartuig, dat wil zeggen alleen voor recreatie. Het vrachtschip wordt gebruikt om goederen te vervoeren. de hovercraft is een amfibievoertuig, wat betekent dat het kan bewegen op het water en op het land. Het schip wordt alleen gebruikt om passagiers te vervoeren.

De noodzaak om een boot te nemen

Tegenwoordig moet scheepsbemanningen worden opgeleid voor de verzending. De boot moet dan worden gecontroleerd op de technische evaluatie en veilig voor vertrek. Een boot moet een reddingsvest hebben met minder drijfvermogen als er gevaar nadert. Een toevluchtsoord voor mensen en bemanningen om te schuilen tijdens een regen of een storm. Verschillende individuele fakkels, zodat iedereen kan redden als er iets misgaat, bij voorkeur de materialen hebben een batterijduur van 6 uur. Een noodsituatie flare, om onze positie in een schipbreuk bekend te maken. En tot slot een EHBO-kit, bestaande uit goed toezicht gereedschappen.

Zodra uw schip toestemming is verleend om te navigeren en zijn ervaren bemanning, vinkt u het onderhoud.