Makkumerskutsje

Open voor de zomer 2021

Welkom bij Camping Frankrijk Soleil Fruité, een 4 sterren camping Drome met verwarmd zwembad dat u midden in de natuur verwelkomt voor een familievakantie in de buurt van Montélimar in de regio Auvergne-Rhône-Alpes, dicht bij Chatillon en Diois. Omringd door bergen, geurig door de velden van lavendel en opgeschrikt door het lied van cicaden die in de verte te horen zijn, opent ons vriendelijke etablissement zijn deuren in het hart van de Drôme Provençale voor een onvergetelijk verblijf aan de rand van een meer.

Camping 4 sterren Drome

Thuis in het departement Drôme vindt u een overvloed aan activiteiten en diensten aangepast aan het hele gezin om uw korte of lange verblijf in de Provence aan de rivier op te vrolijken. Gelegen in het hart van de Drôme langs de rivier, zal onze 4 sterren Drome camping in de buurt van Montélimar de jongste verrukken met zijn kinderclub, zijn kinderspeelplaats met glijbaan of multisportterrein dat kan dienen als volleybalveld als voetbalveld. Liefhebbers van tafeltennis zullen zich tijdens deze periode verzamelen rond een tafeltennistafel terwijl de bowlers de richting van de bowlingbaan volgen voor een potje petanque. Zonder onze speelkamer en ons zwembad te vergeten die het aanbod van animaties voor kinderen en volwassenen completeren!

De diensten van de camping

Op de camping in de Drôme biedt een snackbar-restaurant een warm welkom vanaf de ochtend en biedt het pizza's en Provençaalse gerechten. Onze chef-kok Jean-Yves en zijn team helpen je graag en bereiden je hun authentieke en traditionele gerechten, volledig uit hun handen en gemaakt van lokale producten en notities van elders. Gratis wifi is beschikbaar op het terras van de bar. Het is ideaal voor liefhebbers van de zuidelijke keuken die van hun vakantie een smaakreis willen maken.

Tot slot, om uw verblijf te vergemakkelijken, staat een wasserette tot uw beschikking met wasmachine en droger. We bieden ook een lakenpakket voor verkoop en huur een koelkast of barbecues.

Blog

  1. 23 Sept. 20223 redenen waarom je deze zomer naar de Fruity Sun moet!3107
  2. 10 Nov. 2021WELKE GOEDKOPE CAMPING IN ARGELES STRAND?13369
  3. 21 Janv. 2021COSYCAMP, GLAMPING IN AUVERGNE31675
  4. 28 Janv. 2020Creëer onvergetelijke momenten door in de Cevennen te verlaten13311
  5. 23 Déc. 2019Wat bieden de beste gastenverblijven in de Ardèche?8913
  6. 27 Mars 2019Wie kann man ein Yachtcharter in Griechenland mieten?4810