Makkumerskutsje

Creëer onvergetelijke momenten door in de Cevennen te verlaten

De Cevennen is een bestemming bij uitstek voor diegenen die groen, rustig en van de natuur willen genieten tijdens de vakantie. Het is het land van steile rotsen, geërodeerde valleien, maar ook sublieme landschappen en een geheime en prachtige natuur. Kies deze bestemming voor uw volgende vakantie, het zal u vullen met buitengewone sites van uw camping Cevennen ...

Een droombestemming voor mooie uitjes

De Cevennen zitten vol met pittoreske bezienswaardigheden. Als u gepassioneerd bent over het buitenleven en de natuur, is een bezoek aan het Nationaal Park Cevennen een must. Kom en bewonder prachtige landschappen die in de loop van de decennia zijn gevormd door agro-pastorale activiteit. Ingedeeld door Unesco, laat dit park je een uitzonderlijk gebied ontdekken dat je zal verbazen met de rijkdom van zijn biodiversiteit en de kwaliteit van zijn erfgoed.

De Cirque de Navacelles is een andere onmisbare natuursite! Bewonder de 300 meter hoge kloof ... Liefhebbers van prachtige landschappen zullen versteld staan!

Haal diep adem, maak een wandeling door een bosrijk natuurscherm en ga op pad om Mont Bouquet te verkennen! Het piekt op 629 meter boven zeeniveau. Vanaf de top van de kliffen heeft u een spectaculair uitzicht op de Rhône-vallei, de Cevennen, Ales, Garrigues en de Mont Ventoux.
Sensatiezoeker? Je bent ook op de juiste plek om je adrenaline te laten pompen. Vlieg met een paraglider en zweef in de lucht terwijl u de prachtige landschappen bewondert die voor u beschikbaar zijn!
Laat je ervaring filmen om het onsterfelijk te maken en ... om je collega's groen te maken van jaloezie als je terugkomt.

Profiteer van de vele activiteiten die voor u beschikbaar zijn
De Cevennen bieden vakantiegangers ook tal van activiteiten. Afhankelijk van de locatie van uw camping Cevennen, moet u mogelijk enkele kilometers afleggen om deze te bereiken. Speedliefhebber? Een bezoek aan de mechanische paal van Alès is essentieel. De 90 hectare zijn gewijd aan verschillende mechanische sporten. Kom kijken naar auto- en motorraces.

Blog

  1. 23 Sept. 20223 redenen waarom je deze zomer naar de Fruity Sun moet!3107
  2. 10 Nov. 2021WELKE GOEDKOPE CAMPING IN ARGELES STRAND?13369
  3. 21 Janv. 2021COSYCAMP, GLAMPING IN AUVERGNE31675
  4. 23 Déc. 2019Wat bieden de beste gastenverblijven in de Ardèche?8913
  5. 21 Déc. 2019Open voor de zomer 20218936
  6. 27 Mars 2019Wie kann man ein Yachtcharter in Griechenland mieten?4810